Olia Vahtola

Perhosvoltin perustaja, pääopettaja

Olia on ollut sirkusalalla jo 25v. Valmistunut Ranskan sirkuskoulusta vuonna 2003, Ruotsin Cirkus Cirkörista vuonna 2004 ja opiskellut Kiovan sirkuskoulussa vuonna 2006. Erikoistunut käsilläseisontaan, lattia-akrobatiaan, pariakrobatiaan, Ikarokseen (jalkajongleeraus ihmisillä). Hallitsee kaikkien sirkuksen osa-alueiden perusteet.

Hän on esiintynyt vuodesta 1993 erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa.

Olia on tarkka ja  tiukka opettaja, jolle on tärkeää, että tunnilla ei seisoskella vaan treenataan tosissaan.

Olia painottaa ettei heti tarvitse osata mitään eikä voi. Kunhan yrittää tehdä ja uskaltaa myös epäonnistua!

"Mä en osaa" ei kuulu Olian tunnille. Sitten kun on harjoitellut 100.000 krt eikä vieläkään osaa, sitten voi hiljaa ihmetellä "miksi minä en osaa?" ;)

Jämäkän otteen lisäksi Olia on myös rento ja huumorintajuinen.

Hän huomioi jokaisen oppilaan yksilöllisesti.

 

 

Annamari Kuittinen

Annamari eli Ansku on valmistunut Turun ammattikorkeakoulun sirkuslinjalta keväällä 2017, päälajeinaan käsinseisonta ja jongleeraus.  Olennaisesti sirkukseen kuuluvan akrobatian lisäksi Annamari hallitsee myös muiden sirkuslajien perusteet. Tämän lisäksi häneltä löytyy tanssitaustaa nykytanssista, stepistä, jazzista sekä baletista. Omassa sirkustyöskentelyssään hän haluaa yhdistää tanssia ja sirkusta.
Opettajana Annamari on positiivinen ja kannustava, huomioiden jokaisen oppilaan yksilölliset taidot. Hän edellyttää ohjeiden noudattamista ja pitää tärkeänä, että akrobatian perustekniikka on kohdillaan, jolloin uusien ja vaikeampien asioiden oppiminen on turvallista.

© 2020 All rights reserved by Perhosvoltti Circus Arts