PERHOSVOLTTI CIRCUS ARTS OY

Perhosvoltti aloitti toimintaansa toiminimellä Vantaalla vuonna 2013 tammikusssa sirkustaitelija Olia Vahtolan toimesta.

Ensimmäiset tunnit pidettiin Tikkurilan uimahallilla, ylätasanteella. Ensimmäisellä kaudella oli vain kaksi tuntia: taaperosirkus 2-3v ja aikuisakrobatia.

Vuoden päästä tunteja pidettiin Simonkallion koululla, Hiekkaharjun koululla, Vierumäen koululla ja Havukosken koululla. Jokaisena päivänä viikossa.

Joulukuussa 2015 Perhosvoltti muuttui toiminimestä Perhosvoltti Circus Arts osakeyhtiöksi ja sai oman salin Helsingin Suutarilasta, jossa tunnit ovat alkaneet tammikuussa 2016. 

 

Perhosvoltti Circus Arts tarjoaa kaiken ikäisille ja tasoisille akrobatia- ja sirkustunteja, kuten taaperosirkusta 2-3v ja lapsi-aikuisakrobatiaa 4-6v, sirkus/akrobatiatunteja 5-12v sekä myös aikuisille akrobatiatunteja.

Järjestämme oheisharjoittelua myös urheiluseuroille. Lue lisää

Perhosvoltissa harjoittelee vuosittain n. 600 oppilasta.

Tunneillamme on aina laadukasta ja turvallista opetusta. 

Keskitymme kehittämään lasten motoriikkaa pienestä pitäen ja vahvistamaan heidän itsetuntoa. Myös opetamme lapselle sinnikkyyttä ja vahvistamme heitä liikunnan kautta niin henkisesti kuin myös fyysisesti.Tunnit ohjaa ammattitaitoiset ohjaajat joilla on monen vuoden kokemus ohjaamisesta ja lasten kanssa toimimisesta.

Kurkkaa lukujärjestykseen